fbpx

-
Dysheku Hybrid vjen nga ekspertiza Italiane e ndërtimit të dyshekëve, dallohet për kualitetin e lartë që prezanton dhe jetëgjatësinë e garantuar.
Për 6 vjetorin e brandit Comodita Home, dysheku Hybrid vjen në ofertë me 5 dhurata!
Krahas eksluzivitetit dhe rehatisë së papërshkrueshme që ofron kompozicioni i këtij dysheku, edhe secila prej dhuratave i shtojnë komoditetin optimal.
Nëse flasim për jetëgjatësinë dhe shëndetin e mirë, gjithmonë hasim në tentativat e krijimit të rutinës së gjumit të rehatshëm, të plotë dhe paluhatje. Një dyshek duhet të mbështesë lakimin e shëndetshëm të shtyllës kurrizore dhe nuk duhet të ju shkaktoj djersitje apo temperaturë gjatë fjetjes.

Me kompozimin që ka dysheku Hybrid, ju ofron një balanc të përkryer, me temperaturë të normalizuar dhe ambient higjenik largë alergjive e bakterieve që ofrohet pandërprerë gjatë kohës sa jeni të shtrirë.

Me kampanjën "Mos flej si arushë - Flej si njeri", mundohemi të ngrisim vetëdijen mbi rëndësinë e gjumit të rehatshëm dhe ndikimin që ka ky proces drejt mirëqenjes së jetës.