fbpx

Comodita Home


Tiranë, Toptani Shopping Center, kati IV
Tiranë, TEG, kati III
Tiranë, Ring Center, kati III
Tiranë, Sheshi Wilson, Rruga “Sami Frashëri”
Tiranë, "Ish Rozafa", Brryli "
Atuostrada Tiranë-Durrës, QTU, Kilometri i 5-të
Kamëz,"Bulevardi Blu"
Fier, rruga "Ramiz Aranitasi"
Korcë, Bulevardi “Shën Gjergji”
Shkodër, pranë "ish 5-së Heronjëve"
Shkodër, "Pedonale"
Elbasan, Lagjia “Kongresi i Elbasanit”
Kavajë, pranë shëtitores “Josif Buda”
Durrës, "Rruga Adria"
Durrës, Bulevardi “Dyrrah”
Vlorë, Bulevardi "Ismail Qemali"
Berat, rruga Antipatrea
Lezhë, Shëtitorja "Gjergj Fishta" "

TOPTANI: 0682040591
TEG: 0682040595
RING: 0682040598
SHESHI WILSON: 0682040457
BRRYLI: 0682040495
QTU : 0682076562
KAMËZ: 0685701330
FIER: 0682040568
KORÇË: 0682040573
SHKODËR: 0682040599
SHKODËR, Pedonale:0682040571
ELBASAN: 0682040570
KAVAJË: 0682040565
DURRËS, Rruga Adria: 0685477318
DURRËS: 068 20 40 569
VLORË: 0682040590
BERAT : 0682076542
LEZHË: 0685459890

“Qëllimi ynë është që konsumatorët të ndjehen sa më mirë me produktet tona dhe të kenë mundësi zgjedhjeje për të gjitha shijet.”    Ju duhet ndimë? Komuniko me ne