COM. SET CARCAFESH 3D RF SAKURA DOUBLE

Ofertë

21,200L 6,360L

Gjendja Nuk ka sasi

I përbërë nga materiali 100% pambuk, i’u mundëson ambient higjienik larg alergjive dhe bakterieve.

Out of stock

SKU: 8680108028377 Kategoritë ,

Përshkrimi

Seti përmban:

1 x çarçafë dysheku (dimensioni 240 x 260)

1 x mbështjellës jorgani (dimensioni 200 x 220)

2 x këllëf jastëku (dimensioni 70 x 50)

Informata më të detajuara

Karakteristikat

E përbërë 100% me strukturë pambuku
E butë në prekje
Mik i lëkurë tuaj
Vetëajrosës
Mik i ambientit
E përshtatshme për t'u pastruar në makinë larëse