DYSHEKU LAVANDER

Ofertë

6,400L13,400L

Availability: In Stock
Clear
SKU: N/A Kategoria: ,

PËRSHKRIMI

Dysheku perbehet nga shpuza me trashesi 13 cm dhe me shpuze Memory 3 cm. Shtofi eshte i qepur me shpuze  me trashesi 1 cm. Zinxhire ne 4 ane. Lartesia totale e dyshekut eshte 18 cm.
Dimensionet jane :  190×90 ; 190 x160

INFORMACION SHTESË

dyshek

190×90, 190×160