GEL INFUSE TOPPER

Ofertë

9,970L 2,991L

Availability: In Stock

Comodita Gel Topper është i dizajnuar për të ofruar mbështetje ideale e minimizuar lëkundjet dhe presionin. I ndërtuar me shkumë poroze të dendur Memory të mbushur me xhel, kkjo mbishtresë do të shtojë një ndjenjë të re freskie ambientit të gjumit, duke spërkatur trupin tuaj në një gjumë të rehatshëm me ëndërra të bukura. Ndërtimi i ndërlikuar krijon hapësirë për një sipërfaqe të rehatshme të gjumit, duke mbështetur të gjitha linjat e trupit për të krijuar një përvojë të individualizuar që eliminon pikat e presionit.

SKU: 809 Category:

Description

  • I dizajnuar për të qenë i butë, i ajrosur dhe i përshtatshëm
  • Strukturë të lartë të ajrosur pozore të shkumës
  • Me përmbajtje geli
  • Largon pikat e presionit dhe ndihmon në qarkullimin e gjakut.
  • Antibakterial dhe rezistent nga pluhurit.
  • Trashësi prej 5 cm.Dimensionet 190x90cm