Dyshek Pikniku 4 Palësh Guest Fold

Ofertë

4,900L 3,590L

Availability: In Stock

Guest Fold Me Zbritje Në Comodita Home

Dysheku Palosës Me Funksionalitet Të Dyfishtë. Përdoreni Atë Të Palosur Si Një Divan Dhe Shpaloseni Duke E Shëndërruar Në Një Dyshek Të Rehatshëm Gjumi.

Vjen Në Dimensionet 45x60x32cm.

I Përbërë Nga Shkumë Poliuretane Me Dendësi Adekuate, I Cili I Ofron Mbështetjen E Duhur Trupit Në Çfarëdo Funksioni Që Zgjidhni Ta Përdorni.

Mbështjellës Mikrofibre, Që Hiqet Lehtë Për T’u Pastruar.

I Lehtë Për T’u Bartur Dhe Ruajtur Duke Kursyer Hapësirën Tuaj.

Guest Fold, Një Zgjidhje Ideale Për Miqtë E Ftuar Dhe Për Netët Tuaja Jashtë Shtëpisë.

SKU: 74 Categories: ,

Description

Guest Fold 3 palësh 45x60x32cm