Jastëk Bio Masazh i Dyfisht

Ofertë

13,000L 3,390L

Gjendja Nuk ka sasi

Bio Maasazh i dyfisht, me specifika të veçanta jo-deformuese, siguron shëndet dhe pushim rigjenerues. I pasuruar me vajra esencial dhe bimë medicinale, të cilat duke ofruar relaksim promovojne gjumë të mirë.

Out of stock

SKU: 8068020747635 Kategoria:

Përshkrimi

Rekomandohet për përsona me ndjeshmëri të lartë dhe për ata që i kushtojnë shumë kujdes lëkurës.

Jastëkët janë zhvilluar me shumë kujdes në kompozicionin e brendshëm dhe atë sipërfaqësorë, në mënyrë për të realizuar një produkt që do të bëhët sintezë e teknologjisë dhe komfortit, inovacionit dhe natyralitetit.
Të përbëra nga Memory SuperSoft, i cili është një material viskoelastik, i cili konsiderohet të jetë 10 herë më i butë se vet Latexi natyral.

Falë shtresave komforte dhe materialit jo-deformues, jastëkët nga linja Double (dyfishtë) ju lejojnë të selektoni 2 anët për të pushuar: material i jashtzakonshem Visko-elastik dhe elasticitetin e shkumës Bio-Memory; një gamë e zhvilluar gjithashtu për përkujdesje ndaj ambientit ku jetojmë, duke ju ofruar juve produkte të jashtëzakonshme të mirëqenjes, po ashtu duke mbrojtur edhe ambientin ku jetojmë.
Jastëkat në këtë linjë i përgjigjen në mënyrë perfekte presionit të trupit me një komfort të shkëlqyeshëm. Ndjenja e përshtatjes i bënë ato produkte të afta që të vet-përshtaten dhe vet-modelohen, duke mbështetur trupin në formë krejtësisht të re. Një tekonologji e cila kocentrohet për të ju ndihmuar të gjeni harmoni gjatë pushimit.

Informata më të detajuara

Dimenzioni

72X42 h 13

Karakteristikat

• SuperSoft
• Anatomik
• Ortopedik
• Antialergjik
• Antibakterial
• Vetajrosës
• Strukturë poroze
• Mik I ambientit
• Aditivë biologjik, pa agjent kimikal