JASTËK GEL PILLOW

Ofertë

8,690L 3,290L

Gjendja Ka sasi

Gel Pillow
Jastëk me xhel në mbështjellës me material të freskët.
Duke eliminuar lodhjen, dëmtimin dhe parehatinë e shkaktuar nga jastëkët shumë të butë, të fortë apo fleksibil, ky jastëk ndihmon trupin të hyjë në një gjendje të mirë të gjumit shumë shpejt. Koka dhe qafa e relaksuar mund të përmirësojë paralizën muskulore të shkaktuar nga qarkullimi jo i mirë i gjakut dhe nervat e ngjeshura dhe mund të reduktojë rrotullimet gjatë gjumit, duke ju lejuar të bëni një gjumë të qetë.
Shkuma memory e butë merr formën për të mbështetur kokën dhe qafën tuaj.
Ofron avantazhet e teknologjisë së shkumës memory, duke u formësuar për të ju mbështetur në pozitën në të cilën ju flini. Kënaqësia shtesë e një mbështjellësi të butë luksoz ndihmon për të ju ofruar një temperaturë të përshtatshme për gjumë. Qelizat e shkumës memory përshtaten kur vendoset pesha dhe jastëku ka një strukturë unike qelizore që reagon dhe i përgjigjet temperaturës dhe peshës së trupit. Presioni shpërndahet mbi një numër më të madh qelizash të shkumës memory, gjë e cila mund të optimizon mbështetjen duke ndihmuar në shpërndarjen efektive të peshës.
I përgjigjet temperaturës së trupit.
Teknologji inovative e xhelit freskues. Shkuma memory me xhel e dizajnuar për qarkullim të rritur të ajrit mban nxehtësinë larg. Jastëku ofron një ndjenjë të kënaqshme freskie e cila ndihmon në rregullimin e temperaturës, i përkryer për këdo që i pëlqen një ambient i freskët gjumi.

36 in stock

SKU: 3907489190024 Kategoritë ,