JASTEK LAVANDER

Ofertë

1,200L 600L

Availability: In Stock
SKU: 713 Kategoria: ,

PËRSHKRIMI

Jasteku Lavander perbehet nga shpuza standard  70%  dhe  30 % memory. Shtofi i jastekut eshte i perbere nga mikrofibra LAVANDER.