NEW REGENT DOTS

Ofertë

7,920L 5,544L

Gjendja Ka sasi

Comodita Home Prezanton Çantën E Udhëtimit NEW REGENT DOTS.

Të Punuara Me Përpikmëri Në Të Gjitha Detajet Dhe Finesat Estetike. 
Koleksioni I Ri Qëndron Para Si Një Seri E Sofistikuar E Çantave Me Funksionalitet Të Lartë Në Përdorim Të Shumtë. Të Rafinuara Në Pamje Me Tipare Specifike, Përforcuar Nga Shumë Gjepa Që Përpos Gjësendeve Tjera Personale, Mundëson Akomodim Dhe Sigurim Të Shumë Elementeve Digjitale Të Rëndësishme Ditore.

Përbërë Nga Materiale Me Peshë Të Lehtë, Njekohësisht Shumë Të Qendrueshme Dhe Rezistente Ndaj Lagëshitisë, Përfshirë Materiale Textili Të Forta, Najloni, Mikro – Fije Lëkure, Patent Të Qëndrueshëm, Dorëza Të Mbushura Nga Sfungjeri Për Mbajtje Sa Më Komode.
Këto Çanta Si Tiparë Të Veçantë Kanë Qasjen E Lehtë Në Gjërat Tuaja Përmes Zinxhirëve Të Zgjeruar Dhe Të Shumtë.

81 in stock

SKU: 5310233006010 Kategoritë ,

Përshkrimi

 Materiale që nuk lejojnë gërvishtjen lehtë dhe e bëjnë të jetë rezistente ndaj ujit.
 Dorëz diskrete dhe e përshtatshme për mbajtje.
 USB port e vendosur në gjepin anësorë, e konvenueshme për mbushje telefoni pa pasur nevojë ta fusni atë brenda në çantë.
 Gjep me zingjir në anësore për të mbajtur shishen.
 Gjepi kryesor me patent të zgjatur, për mirëorganizim të gjësendeve, përfshirë llaptopin dhe gjësendet tjera personale dhe me mundësinë për t’i nxjerrë ato sa më lehtë.
 Ndarje shtesë me patent me qasje në gjepin kryesorë për të mundësuar tërheqjen e gjërave të nevojshme pa e prishur organizimin e tjera gjësendeve.
 Gjep për llaptop dhe tablet, të përforcuara me mbushje sfungjeri për ruajtje nga tronditjet.
 Sistem mbështetës për rehatinë e shpinës me rrjetë mbushje 3D dhe krahë – mbajtëse me mundësi të përshtatjes.