SET ÇARÇAFËSH SATEN COLUES

Ofertë

6,090L7,990L

Gjendja Ka sasi

Me përmbajtje pambuk-sateni, shtoni freskinë shtratit tuaj. Dizajne të inspiruara nga natyra në stinën e pranveres, zgjedhni atë që i përshtatet më së miri dhomës tuaj të gjumit. Butësia e pambukut dhe dizajni joshës e bën dhomën tuaj të gjumit magjike. Përjetoni qetësinë dhe rehatinë që ju duhet për të bërë gjumin më cilësor. Ky set çarçafësh ju mundëson ambient higjienik larg alergjive dhe Bakterieve.

SET ÇARÇAFASH RANFORCE COLUES SINGLE
• Këllëf Jorgani:160x200CM
• Çarçaf: 160X240CM
• Këllëf Jastëku: 50x70x1copë
SET ÇARÇAFASH RANFORCE COLUES DOUBLE
• Këllëf Jorgani: 200x220CM
• Çarçaf: 240x260CM
• Këllëf Jastëku: 50x70x2copë

Clear

Informata më të detajuara

Çarçafë

Single, Double