SET FILXHANËSH KAFEJE FOLKLORE

Ofertë

6,990L 3,990L

Gjendja Ka sasi

Filxhanët për shërbimin e kafesë Folklore janë të përkryer për shërbimin e kafesë turke. Një set i tillë është 12 pjesë: 6x filxhanë dhe 6x pjatëza, filxhanët janë 100ml. Në set gjashtë filxhanët vijnë me të njejtin dizajn, ndërsa në fotografi i keni të paraqitura të gjitha modelet.
Këta filxhanë kanë formën e veçantë me kënde të rrumbullakosura, dhe mbajtëse praktike. Janë të përbërë nga materiali i bone porcelanit cilësor dhe shquhen për dizajnin special me motive të kulturës sonë të pikturuara me aq delikatesë.

261 in stock

SKU: 3907489170736 Kategoritë , , ,