Set I Lugeve 24 PCS BERIL Satin

Ofertë

17,000L 13,600L

Gjendja Nuk ka sasi

Out of stock

SKU: 8681254781697 Kategoritë ,

Përshkrimi

Çeliku I pandryshkshëm, është emri adekuat dedikuar vetëm atij çeliku për të cilin jepet garanci. Ky metal ka rezistencë ndaj korezionit dhe gërvishtjeve. Qëndrueshmëria vjen prej shtimit të kromit në përmbajtjen e tij, e cila I jep çelikut karakteristika unike. Po ashtu edhe shtimi I Nikelit I jep ende më shumë fortësi dhe e bënë shumë më shumë rezistent.

Seti 84 pjesësh I lugëve + servis set 5 pjesësh nga çeliku I pandryshkshëm. Dizajne moderne, të  përshtatshme në kapje.

Aksesorë të domosdoshëm për tryezën tuaj.
Thjeshtë të bukura!
Modele që do të duhej të zinin vend në kuzhinën tuaj!