SET PËR KRIPË/PIPER DHE SHEQER BAMBUCO QERAMIKË

Ofertë

2,300L 1,490L

Gjendja Ka sasi

185 in stock

SKU: 5310233000773 Kategoritë ,

Përshkrimi

SET PËR KRIPË/PIPER DHE SHEQER BAMBUCO QERAMIKË