SET PJATASH COMODITA CHLORINE

Ofertë

10,690L 5,290L

Gjendja Ka sasi
Seti I Pjatave Comodita Chlorine Janë Të Konturuara Në Formë Të Rrumbullakët, Me Sipërfaqe
Të Hijeshuar Nga Simetria E Ngjyrave Dhe Preciziteti I Thellësisë Dhe Sheshtësisë Së Duhur. Kanë Materialin Cilësor Të Porcelanit Dhe Dizajn Të Frymëzuar Nga Ngjyrat Që Prezantojnë Gjelbërimin, Jetën Dhe Gjallërinë Frymëzuese.
Seti Ka 31 Pjesë:

6x Pjata për Ushqim
6x Pjata për Supë
6x Pjata për Ëmbëlsirë
6x Filxhanë
6x Pjatëza për Filxhanë
1x Pjatë të Thellë Sallate

83 in stock

SKU: 3907489170705 Kategoritë , ,