SET PJATASH COMODITA CRÈME GARDEN

Ofertë

10,690L 5,290L

Gjendja Ka sasi

Seti i pjatave Comodita CRÈME GARDEN janë të konturuara në formë të rrumbullakët, me sipërfaqe të hijeshuar nga simetria e ngjyrave dhe preciziteti i thellësisë dhe sheshtësisë së duhur. Kanë materialin cilësor të porcelanit dhe dizajn të frymëzuar nga ngjyrat që prezantojnë gjelbërimin, jetën dhe gjallërinë frymëzuese.
6x Pjata për Ushqim
6x Pjata për Supë
6x Pjata për Ëmbëlsirë
6x Filxhanë
6x Pjatëza për Filxhanë
1x Pjatë të Thellë Sallate

128 in stock

SKU: 3907489170712 Kategoritë , ,