SET PJATASH COMODITA GOLD RIBBON

Ofertë

11,890L 6,190L

Gjendja Ka sasi

Seti i pjatave Comodita Gold Ribbon janë të konturuara në formë të rrumbullakët, me sipërfaqe të hijeshuar nga simetria e ngjyrave dhe preciziteti i thellësisë dhe sheshtësisë së duhur. Kanë materialin cilësor të porcelanit dhe dizajn të frymëzuar nga ngjyrat që prezantojnë gjelbërimin, jetën dhe gjallërinë frymëzuese.
Seti ka 31 pjesë:
6x Pjata për Ushqim
6x Pjata për Supë
6x Pjata për Ëmbëlsirë
6x Filxhanë
6x Pjatëza për Filxhanë
1x Pjatë të Thellë Sallate

690 in stock

SKU: 3907489170651 Kategoritë ,