SET PJATASH COMODITA GOLD VINTAGE

Ofertë

11,890L 6,190L

Gjendja Ka sasi

Chlorine janë të konturuara në formë të rrumbullakët, me sipërfaqe të hijeshuar nga simetria e ngjyrave dhe preciziteti i thellësisë dhe sheshtësisë së duhur. Kanë materialin cilësor të porcelanit dhe dizajn të frymëzuar nga ngjyrat që prezantojnë gjelbërimin, jetën dhe gjallërinë frymëzuese.
6x Pjata për Ushqim
6x Pjata për Supë
6x Pjata për Ëmbëlsirë
6x Filxhanë
6x Pjatëza për Filxhanë
1x Pjatë të Thellë Sallate

303 in stock

SKU: 3907489170675 Kategoritë ,