SET PJATASH TË RRUMBULLAKËTA MATISSA- 89 Pjesësh

Ofertë

89,050L 38,990L

Gjendja Nuk ka sasi

Out of stock

SKU: 5310233007901 Kategoritë ,

Përshkrimi

 

Bone Porcelan, e përbërë nga hibridizmi i Hard-Paste Porcelano(porcelani i bardhë) dhe hiri i eshtrave të buallit. Përdorimi i enëve me material të tillë ka përparësitë dhe benefitet e veta, të cilat e bëjnë të dallohen nga të tjerat:

  • Një material i tillë është jashtëzakonisht i fortë dhe është shumë më i qëdrueshëm se vet Porcelani(kjo për shkak të përmbajtjes së hirit të eshtrave të buallit). Kjo do të thotë, që pas një gjuajtje aksidentale mundësia e plasaritjes ose e thyerjes është shumë më e vogël në krahasim me enët nga Porcelani.
  • Bone China ka një ngjyrë natyrale të bardhë që shkon në nuancë të ngjyrës qumështi, gjë e cila e bënë të dallohet nga vet porcelani.
  • Hiri i cili gjindet në përbërje të enëve, i japin enës ngjyrën unike dhe e bëjnë më transparente duke lejuar dritën të tejkalojë përmes saj, e gjithë kjo i jep enës pamje klasi.

Set pjatash të rrumbullakëta mattisa, 89 pjesësh