TOPPER LAVANDER

Ofertë

3,700L8,890L

Availability: In Stock
Clear
SKU: N/A Kategoria: ,

PËRSHKRIMI

Topperi perbehet nga shpuza memory e konturuar me 5 zona me trashesi 5 cm. Shtofi Lavander larte dhe poshte.
Dimensionet  : 190×90 ; 190×160 ;

INFORMACION SHTESË

topper

190×90, 190×160